Политика за Поверителност

1. Категории лични данни

При създаване на поръчка и/или регистрация на акаунт в technoimport.eu, ние събираме, съхраняваме и използваме следната информация:- Име и фамилия- Телефон за контакт- Електронен адрес- Адрес за доставка- Адрес за фактуриране- Данни за юридическо лице (когато клиентът желае да получи фирмена фактура)

2. За какви цели обработваме личните данни, които събираме:

-Ние събираме лични данни единствено за целите на предоставянето на услугите на technoimport.eu и тяхното подобряване. Всички цели, за които използваме събраните лични данни, можете да прочетете по-долу:

- За обработка на поръчки за продукти от асортимента на technoimport.eu, на правно основание - изпълнение на договор за продажба от разстояние, който всеки клиент сключва при финализиране на поръчката си на нашия уебсайт.

Данните могат да се използват и за изпълнение на законови задължения, като например за счетоводни документи.

- За обслужване на клиенти и отстраняване/коригиране на евентуални грешки при изпълнение на договора за продажба от разстояние. Личните данни се обработват на базата на изпълнение на сключения договор за покупко-продажба от разстояние.

- За комуникация с клиентите можем да се свържем с тях по телефон или имейл за съдействие при изпълнение на поръчка; за информация относно текущото състояние на поръчката; за рекламация; за текущото състояние на вашия профил в сайта.

- За уведомяване за наличност на продукта - ако желаете да бъдете информирани за бъдеща наличност на продукта, вашите данни ще бъдат обработени въз основа на вашето желание и съгласие.

- За целите на защитата и сигурността, ние може обработваме данните поради легитимен интерес, който се състои в гарантиране на защитата и сигурността на нашите системи и нашите клиенти, за откриване и предотвратяване на измами, разрешаване на спорове и прилагане на нашите споразумения въз основа на легитимен интерес .

3. На кого и при какви обстоятелства предоставяме Вашите лични данни

Личните данни на клиентите се предоставят на трети лица за целите на куриерската доставка във връзка с изпълнението на договора за продажба от разстояние. Страните, на които могат да бъдат предоставени Вашите лични данни, са следните:

- На фирми, предоставящи куриерски услуги, въз основа на изпълнение на сключен договор за покупко-продажба от разстояние

. - На банкови институции, за целите на обработка на плащания, свързани с Вашата поръчка и сключения договор за продажба от разстояние.

- На законни представители, съдилища, с цел сключване на договори или събиране на задължения.

- До държавни институции, при необходимост и по установения законов ред за това.